avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale bar langa scoala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

bar langa scoala

Locuiesc pe o strada cu multe scoli, dintre care trei sunt scoli speciale (nevazatori, surzi, educatie incluziva). Unul dintre vecini a inceput demersurile pentru amenajarea unui bar, chiar vis a vis de acestea. Mai exact, copiii nu trebuie decat sa traverseze strada ca sa dea nas in nas cu betivii. . Este legal? Cine ar trebui sa ia masuri? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Evacuarea unei persoane care locuieste intr-o uscatorie Simona26 Simona26 Buna ziua. Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: de vreo 7 ani, in blocul in care locuiesc, in una dintre uscatoriile/camarile aflate pe ... (vezi toată discuția)
Autorizatie bransament gaz lupu2050 lupu2050 Buna ziua, primaria craiova nu a vrut sa-mi dea autorizatia de racordare la gaz pe motiv ca trebuie sa am acordul tutoror co-propietarilor aleei de acces ... (vezi toată discuția)
Cit de legal poate fi? vicar vicar Buna ziua vis-a-vis de blocul in care locuiesc a 'rasarit' o bodega unde se asculta manele la foc continuu,in fiecare zi din saptamina incepind cu ora 23.00 ... (vezi toată discuția)