avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie bransament gaz
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie bransament gaz

Buna ziua, primaria craiova nu a vrut sa-mi dea autorizatia de racordare la gaz pe motiv ca trebuie sa am acordul tutoror co-propietarilor aleei de acces care este privata.
Sunt in jur de 40 de co-propietari pe acea strada, unii plecati in strainatate, altii pur si simplu nu raspund la usa pt ca nu ma cunosc si ii doare in basca ca tre sa-mi pun eu gaz. Este imposibil sa adun eu 40 de oameni si sa-i duc la notar sa-si dea acordul autentificat pt a-mi face eu bransamentul, mi se pare ridicol ce mi se cere si imposibil sa respect.
Acum vine partea interesanta, vecinul de vis-a-vis s-a racordat la gaz in urma cu 2 luni, suntem pe aceiasi strada si este aceiasi conducta de gaz dar SURPRIZA, lui i-a cerut primaria sa ia acordul de la vecinul din stanga si dreapta doar.
Deci cum se face ca mie imi cere acordul unei strazi lungi de 200m iar altora acordul la doar 2 vecini.
Vecinul m-a asigurat ca nu are nicio pila.
Mentionez ca mi s-a facut bransamentul si la apa-canal ele trecand pe sub aceiasi strada privata FARA sa mi se ceara acordul de la vreun vecin.
Ce pot eu sa fac in situatia de fata ca sa nu raman fara caldura la iarna?
Ce demersuri legale ar trebui sa fac ca sa mi se aprobe autorizatia de bransament ?
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
lupu2050, utilizator
Cel mai recent răspuns: lupu2050 , utilizator 08:45, 6 Noiembrie 2019
chiar nu stie nimeni ce se poate face in cazul meu? nu am alta solutie decat sa raman fara caldura si apa calda la iarna?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura falsificata dpasztor dpasztor Primaria a pretins acordul scris al tuturor coproprietarilor de drum pentru amplasarea unei tevi de gaz subterana. Doi dintre vecinii mei au obtinut ... (vezi toată discuția)
Acord acces retea gaze naturale luk2011 luk2011 [b]Mentionez[/b] : costul total de extindere retea gaze naturale ar fi suportat de mine in intregime ( [b]adica pe cheltuiala mea - proiect, avize, manopera, ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza despagubirea proprietarului de bransament gaze? alexterra alexterra Stau intr-o curte comuna cu 3 familii. Prima familie s-a racordat la gaze in 2002 platind lucrarea stradala 1500 dolari(aducand teava de la 3 curti distanta), ... (vezi toată discuția)