Prin decizia instantei s-a constatat nulitatea unor acte.
In baza unui act care face parte din cele constatate a fi nule se cere ulterior hotararii definitive, prejudicii pentru nerespecatrea unui contract.
Este legal ?
Pot depune plangere penala in acest sens, impotriva cui, institutiei sau persoanei care a intocmit decizia de recuperare a prejudiciilor ??
Este de mentionat faptul ca nu este singura data cand persoana care a intocmit dispozitia de de recuperare a prejudiciilor in baza unui act nul, a dat dovada de abuz sau neglijenta in serviciu, toate impotriva intereselor mele.
Daca un act este declarat nul de catre o instanta de judecata, atunci efectele acestuia nu se mai produc.
Nu este legala situatia invocata de d-voastra, astfel incat va puteti adresa organelor abilitate!
In primul rand atasati la organul unde au fost depuse acte nule,constatate printr-o hotarare definitiva si irevocabila,copie de pe acea hotarare legalizate cu mentiunea definitiva.
De fapt cu cine va aflati in litigiu si ce obiect are acest litigiu ?
In anul 2004 am fost scolarizat de catre MJ - imi asumam responsabilitatea ca cel putin 9 ani dupa scolarizare sa lucrez intr-o institutie subordonata.
In anul 2009 am fost dat in judecata de catre institutia in care lucram pentru constatarea nulitatii tuturor actelor - fapt intamplat in data de 9 martie a.c prin hotarare definitiva si irevocabila.
Printre actele ce s-au anulat este si angajamentul in baza caruia ma obligam sa lucrez cel putin 9 ani in sistem. In baza acelui act sunt obligat in prezent, print-o decizie din 28.03.2011 sa platesc daune pentru ca nu mi-am respectat angajamentul. Este legal atat timp cat si acel act / angajament a fost anulat de catre Judecatorie ???
Pentru ce motiv s-a solicita sa se constate nulitatea actelor,inclusiv a acelui contract de scolarizare ?
Banuiesc ca este vorba despre un post in sistemul penitenciar.
Nulitatea unui act.
danaa1
Daca la dosar este depus un act care nu este intocmit și nu este indeplinit conform unor legi, actul depus la dosar se poate considera ca fiind nul, insă în ... (vezi toată discuția)