Buna ziua,
Sunt in urmatoarea situatie : firma la care lucrez a avut un abonament la o soc. de telefonie mobila, abonament de a fost reziliat pe motiv de neplata a doua facturi. In 25.05.2007 am primit o somatie de plata de la o societate de colectari creante. In urma cu doua zile, mai precis 06.04.2011 primesc un telefon de la o angajata a aceleasi societati prin care imi solicita efectuarea unei plati la debitul restant. N-am stiut la ce debit , contract si factura se refera asa ca i-am cerut o copie a hotarari judecatoresti de care imi tot povestea in convorbire pentru ca eu n-am primit in decurs de aproape 4 ani absolut nicio citatie sau hotarare judecatoreasca. Hotararea judecatoreasca este pronuntata in data de 11.10.2007 cu drept de actiune in anulare in termen de 10 zile de la comunicare. Atasat acesteia am primit si o somatie cu penalitatile calculate pana la data de 30.04.2011 inclusiv. Mentionez ca n-am recunoscut debitul sub nici o forma, scris sau verbal.
Stiam ca daca in termen de 3 ani de la emiterea unei hotarari judecatoresti in cazul in care aceasta nu se pune in practica este prescrisa. Ma puteti ajuta cu un sfat ? Multumesc.
da, asa este. daca e cum ziceti, aceasta hotarare este prescrisa
Verificati daca hotararea este emisa de o instanta ( vedeti nr de dosar pe portalul instantelor) pentru ca astia de la firmele astea de 2 lei ar fi in stare sa faca o hartie A4 gen hotarare de la instanta....
Am verificat numarul de dosar pe portal iar data pronuntari sentitei e aceassi .N-am primit in perioada 25.05.2007 - 08.04.2011 nicio alta somatie sau notificare de la ei si nici n-am intreprins vreo alta metoda de reconciliere sau negociere. Somatia care am primit-o azi este prezentata sub forma unei promotii cu o reducere de 50 % din penalitati. Aceasta hotarare mai poate produce efecte? Pot sa execute silit conturile bancare sau bunurile societatii ?
Multumesc.
Executare silita
teetw116
Executarea silita se poate face fara o hotarare judecatoreasca?este vorba de neplata unui abonament la telefonie mobila,de acum 6 ani!O firma de recuperare m-a ... (vezi toată discuția)