avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale servicii intracomunitare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

servicii intracomunitare

Buna ziua, va retin cu doua probleme :
1. O societate din Romania realizeaza un proiect de extindere a unei cladiri din Franta, mentionez ca ambele societati sunt inregistrate in scopuri de tva. Ce obligatii fiscale revin acestor societati?
2. O societate din Romania presteaza servicii de transport unei societati din Germania, ambeme societati sunt inregistrate in scop de tva. Ce tip de operatiune este si care sunt implicatiile fiscale pentru societati?
Multumesc pentru orice raspuns.

Alte discuții în legătură

Achizitie/livrare intracomunitara psilvie psilvie Buna, Va rog sa ma ajutati cu urmatoare problema: firma A din RO, inregistrat in scopuri de TVA, inregistrat in ROI, factureaza catre o alta firma B din ... (vezi toată discuția)
Inreg. in scopuri de tva conf art 1531 cf - decl 091 adriana.r adriana.r O PFA care presteaza servicii informatice, neplatitoare de tva, a depus Decl. 091 pt. inregistrare in scopuri de tva , conf. art 1531, alin(1), lit.b) , pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa drum, asigurare, transport intracomunitar marcat marcat O societate din Romania(A) inregistrata in scopuri de TVA presteaza servicii de transport catre o firma din Spania(B), inregistrata ca platitoare de TVA. ... (vezi toată discuția)