avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

Unde as putea sa gasesc noul cod al muncii actualizat cu toate modificarile facute in 31 martie 2010....nu doar modificarile,ci forma lui finala sa-l pot lista si folosi....
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:22, 8 Aprilie 2011
Elinia a scris:

Unde as putea sa gasesc noul cod al muncii actualizat cu toate modificarile facute in 31 martie 2010....nu doar modificarile,ci forma lui finala sa-l pot lista si folosi....

Incercati aici
[ link extern ] /
Multumesc mult,nu-i nici acolo corect si complet.....ex art 31....
Sunt chiar multe greseli si destul de importante.....
:offtopic:
Incercati sa folositi functia de editare a mesajului anterior pentru a nu mai posta mesaje consecutive ...

P.S.
acel proiect de lege a mai suferit ceva modificari si de aceea apare cu greseli ... posibil ca dupa intrarea in vigoare a noilor modificari sa se gaseasca si pe internet Codul muncii - actualizat .... pe piata deja a aparut.
Intrati pe:
[ link extern ] /
Si aveti Codul muncii cu ultimele modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari codul muncii dijmarescu dijmarescu Buna ziua, Am gasit pe internet Codul Muncii actualizat cu modificarile introduse de Boc. Din cate stiu eu, actul normativ care aduce modificari la Codul ... (vezi toată discuția)
Codul muncii Adriana_84 Adriana_84 Buna ziua, am nevoie de ultima varianta a codului muncii, daca ma poate ajuta cineva cu o varianta pdf, sau un link de unde as putea sa-l descarc... Va ... (vezi toată discuția)
Butonul edit ContSters47264 ContSters47264 Nu imi functioneaza butonul edit, am incercat in repetate randuri sa corectez ceva ,si nu pot efectua modificariile. (vezi toată discuția)