avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... AM DATORII IN SPANIA LA BANCA SI NU POT PLATI
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

AM DATORII IN SPANIA LA BANCA SI NU POT PLATI

BUNA ZIUA,AM NEVOIE DE SFATUL DUMNEAVOSTRA PENTRU ACEASTA PROBLEMA: AM FACUT IMPRUMUT IN SPANIA LA BANCA € 15.000,00 ,AM RAMAS FARA MUNCA DE 6 LUNI SI NU MAI POT PLATI IMPRUMUTUL ,IN ROMANIA AM O GARSONIERA PE NUMELE MEU AS VREA SA STIU DACA FAC ACT DE VANZARE CUMPARARE A GARSONIEREI PE NUMELE COPILULUI MEU VOI MAI AVEA PROBLEME CU BANCA?ASTEPT RASPUNSUL DUMNEAVOSTRA SI VA MULTUMESC ANTICIPAT
Cel mai recent răspuns: elenaelli , utilizator 15:33, 19 Aprilie 2011
atata timp cat nu exista o cerere de interdictie de instrainare a imobilului puteti sa ii vindeti casa fiului dvs.
:offtopic: Interventie moderator
@ mirela41

Scrierea nejustificata cu majuscule este greu de citit. Tineti cont ca folosirea excesiva a tehnicilor de subliniere a textului echivaleaza cu a tipa la ceilalti utilizatori, actiune care ar putea fi interpretata ca fiind agresiva in forum.

Incalcarea Regulamentului Forumului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva
Va multumesc pentru raspuns,eram foarte preocupata mai ales ca intentia mea este sa platesc datoriile la banca in Spania dar ma gandesc Daca nu gasesc servici cum voi putea plati?si asta ma facut sa mi fac ganduri la singurul meu bun adica garsoniera.Imi permit daca se poate sa va mai fac o intrebare?daca trec garsoniera pe numele copilului as dori sa cer la notar dreptul de uzufruct sau dreptul de abitatie .Care este diferenta intre uzufruct?si abitatie?
va sugerez sa faceti un contract de vanzare cu uzufruct.asta inseamna ca dvs veti ramane cu dreptul de a locui in acea casa si ca fiul dvs nu poate vinde casa decat daca dvs veti ceda dreptul de uzufruct.
Exemplu in Spania ,daca ai datorii la banca si ai un uzufruct banca iti poate ataca uzufructul de fapt aici avocatii te sfatuiesc sa ceri doar dreptul de abitatie al unui imobil pentru ca uzufructul poate fi atacat de catre banci sau de societatile recuperatoare.In schimb dreptul de Abitatie nu poate fi niciodata atacat .La noi in Romania e la fel legea?

Alte discuții în legătură

Executare silită Reta60 Reta60 Bună ziua! Domnilor avocați vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Cumnatul meu are o garsonieră și i.a făcut act de vânzare cumpărare cu clauză de ... (vezi toată discuția)
Partaj divort geolen geolen Buna dimineata, Am rugamintea sa ma luminati in situatia urmatoare: Familie cu: -Sot A, pensionar, varsta a treia, proprietar al apartamentului in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita gabyela gabyela Bună ziua.Am fost casatorita timp de 20 de ani.In 2008 am primit o locuinta sociala impreuna cu fostul sot si cu fiul nostru.Atunci am facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)