Bună ziua.Am fost casatorita timp de 20 de ani.In 2008 am primit o locuinta sociala impreuna cu fostul sot si cu fiul nostru.Atunci am facut un imprumut la banca pt.a putea deschide utilitatile si a mobila casa.Durata imprumutului a fost pe 5 ani.In 2009 fostul sot si-a adus peste mine si baiat concubina.Am intentat divort si in 2011 am divortat.Banca am platito pana atunci. Din 2011 nu sa mai platit ratele la banca ,asa ca banca a vandut contractul la APS . MENTIONEZ ca fostul sot a fost titular de contract la banca iar eu codebitor.Dupa divort eu cu fiul meu am plecat la mama unde detinea o garsoniera. Fostul sot si-a schimbat nr.de telefon.Asa ca revuperatorii ma tot suna pe mine.Fostul sot se foloseste de toate lucrurile care s-au cumparat din banii bancii.Mama a facut acum cu mine un contract de intretinere cu uzufruct viager.Intrebarea e ca pot recuperatorii sa execute garsoniera mamei???
Company Advising
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Inteleg ca sunteti proprietara garsonierei. Suma cat este acum? Este greu sa execute garsoniera avand un drept viager mama dvs., insa incercati sa rezolvati situatia.
Daca nu s-a mai achitat din 2011 si veti fie executata silit, mai aveti o sansa in contestatie poate. Pe prescriptie. Ar fi bine sa discutati cu sotul totusi. Sa ii explicati situatia. Oricum prima data se popresc veniturile salariale, dar repet: conteaza si suma.
Executare silită
Reta60
Bună ziua! Domnilor avocați vă rog să mă ajutați cu un răspuns. Cumnatul meu are o garsonieră și i.a făcut act de vânzare cumpărare cu clauză de ... (vezi toată discuția)
Partaj divort
geolen
Buna dimineata,
Am rugamintea sa ma luminati in situatia urmatoare:
Familie cu:
-Sot A, pensionar, varsta a treia, proprietar al apartamentului in care ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager
MyEmy
La data decesului ei, matusa mea era divortata, nu a avut copii si garsoniera in care locuia era proprietatea ei, fiind cumparata de ea cand era deja ... (vezi toată discuția)