avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie

miam dat demisia azi si miau spus k dupa noul cod al muncii k trebuie sa platesc tinuta dar in contractul de munca nu este metionatX-(X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:10, 9 Aprilie 2011
Acel nou cod al muncii nici nu exista ... modificarile aduse Codului Muncii vor intra in vigoare de la data de 01.05.2011.
Mesaj reeditat
marius_dan_09 a scris:

si ce fac k imi opreste bani pot sai dau in judecata am vreo sansa
X-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(

:offtopic: Interventie moderator
nu mai deschideti mai multe topicuri legate de aceasta problema.. puteti urmari si posta noi detalii pe acest topic in continuare.

P.S.
daca va opreste banii , ii puteti actiona in instanta.
mersi pentru sfat
pot sai recpam la protectia muncii(itm)
:DX-(X-(X-(X-(X-(X-(X-(
II puteti reclama si la ITM, dar ITM-ul nu-l poate obliga sa va inapoieze banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conform codului muncii si legilor din romania ContSters205948 ContSters205948 DUPA 4 luni de zile pot sa dau in judecata fostul angajator mi-am dat DEMISIA cind am plecat conform CODULUI MUNCII art 7.AM reclamat fostul angajator la ITM ... (vezi toată discuția)
O intrebare despre decizia primita de la angajator ContSters205948 ContSters205948 MI-AM depus demisia si angajatorul mia dat fisa de lichidare si DECIZIA in care angajatorul mia dat-o scrie DEMISIE art 79 alin 7 a ramas sa imi dea salariul ... (vezi toată discuția)
Dubla cetatenie pot da in arenda? OMC OMC eu am cateva ha de teren agricol si vreau sa il dau in arenda,eu nu mai stau in romania dar am dubla cetatenie si am domiciliu si acolo si aici,sant in italia ... (vezi toată discuția)