avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... curiozitate: pot asculta muzica in fata blocului?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

curiozitate: pot asculta muzica in fata blocului?

buna seara,spunetimi si mie va rog daca stau cu fetele la scara si ascultam muzica de la masina intre orele 17-22, organele de politie sau jandarmi au voie sa imi dea amenda? sonorul la muzica fiind cam 15. si daca masina sta pe loc sa imi ceara permisul(ei ne fiind organe de circulatie rutiera). multumesc

Cel mai recent răspuns: Consilier Juridic , 21:04, 8 Aprilie 2011
In acest caz permisul, daca tot sunteti in masina are calitatea de I.D.(identification document).

In functie de ce scrie in P.V. de contraventie, acesta poate, sau nu, sa fie contestat.

Dar cel mai corect este, fata de vecinii d.voastra, sa incercati sa-i respectati pe cat posibil atat cat va doriti ca si acestia sa va respecte pe d.voastra.

In acest caz atat "organele de politie sau jandarmi" nu au pentru ce sa va dea amenda.

In rest numai sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascult muzica tare la bloc heciu heciu (nu am stiut in ce categorie sa incadrez subiectul meu) Am cautat pe forum un raspuns la intrebarea mea, insa nu am gasit. Locuiesc la bloc, mai exact la ... (vezi toată discuția)
Sa fac contestatie sau sa fiu pieton 30 zile? alexandra.t alexandra.t Buna seara! Am tot cautat pe internet lamuriri privind depunerea contestatiei la un proces verbal, insa nu sunt lamurita. Pe data de 05.01.10 eram in ... (vezi toată discuția)
Plângere contravențională: se poate cere instanței să constate că a fost culpă comună într-un accident de circulație? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: Un prieten vrea sa faca plangere impotriva unui p.v. de contraventie (accident de circulatie, ... (vezi toată discuția)