avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenda 1500 de ron
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenda 1500 de ron

Buna seara,

In seara asta am primit o amenda eu si prietena mea cate 1500 de ron pe motivul ca am intretinut relatii sexuale la marginea orasului langa Padurea Andronache. Problema este ca nu am intretinut nici un fel de relatie sexuala, ci doar stateam cu prietena mea si mancam fast food intr-o parcare de la marginea soselei. Ce putem face sa nu platim amenzile, putem face contestatie? Daca ne gaseau dezbracati si aveau dovezi clare mai ziceam, dar pentru ca nu am facut nimic nu au cum sa aiba dovezi. Chiar nu mai avem voie sa stam langa padure aproape de sosea ca intretin relatii sexuale? Va rog mult sa ma ajutati si sa ma sfatuiti ce as putea sa fac.

Multumesc anticipat.
A semnat vreun martor procesul verbal?Ce au consemnat in procesul verbal?
faceti contestatie
Eram eu cu prietena mea si 2 politisti, unu s-a dat jos din masina si a venit la masina, cu farurile indreptate spre noi si mi-a cerut mie buletinul si al prietenei mele plus actele de la masina. Atata tot . Nu a semnat nici un martor pentru ca nu erau martori si in procesul verbal scrie " Domnul .... a fost depistat in padurea Andronache in timp ce intretinea relatii sexuale cu ... ( numele masinii) cu numar de inmatriculare ..." La martor e tras o liniuta atata tot.
Multumesc
Contestati procesul verbal in termen de 15 zile la judecatoria din raza savarsirii ''faptei.Ei trebuie sa dovedeasca fapta savarsita iar faptul ca nici macar nu au completat la martor motivul pt care nu a fost semnat de niciun martor va va ajuta ca si alte motive de nulitate fie ea absoluta sau relativa pe care le veti identifica in procesul verbal si invoca ulterior in contestatie.Cand o veti motiva va recomand sa consultati OUG nr 2/2011
Si altfel putem scapa de amenda asta asa de mare pentru ca am stat langa padure?

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie ! x3v1lx x3v1lx Buna ziua. Iin data de 06.11.2008, in urma unei razii a controlorilor RATB, am fost surprins ca ma deplasam cu tramvaiul fara bilet. Am fost coborat de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala politia comunitara th3king666 th3king666 Salutare...am si eu o mica problema...saptamana trecuta am primit o amenda contraventionala de la P.C. pentru k nu am vrut sa ma legitimez.....Cum o ... (vezi toată discuția)
Contestarea unei amenzi imense pentru nimic! AlexPiciu AlexPiciu Salut , numele meu este Alexandru si am o foarte mare neclaritate , si anume...in urma cu o saptamana am fost anuntat de catre o prietena ca un baiat mi`a ... (vezi toată discuția)