avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane: doresc sa cunosc acest domeniu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane: doresc sa cunosc acest domeniu

as dori sa invat mai multe despre acest domeniu.sunt din GALATI si as vrea sa gasesc pe cineva sa ma ajute.multumesc f.f.mult.::)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:43, 9 Aprilie 2011
Incercati sa va inscrieti la un curs de Resurse Umane.
Verificati la AJOFM Galati.
1. Incercati si la ITM Galati si rugati sa va spuna unde atiputea sa faceti un curs de inspectori RU.
2. Intr-un oras asa de mare ca Galati trebuie sa existe firme care sa organizeze astfel de cursuri girate de Min. Educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare functie oana_adriana_ghita oana_adriana_ghita M-am angajat in august 2008 pe postul de referent resurse umane si am lucrat pana in iunie 2009.Acum ca sa-mi inchida cartea de munca cei de de la Itm spun ca ... (vezi toată discuția)
Inspector resurse umane TUDOR ADRIANA TUDOR ADRIANA As dori sa urmez un curs de inspector resurse umane. Pot sa urmez acest curs la orice societate abilitata sau la Camera de comert?? Ce ma sfatuiti sa ... (vezi toată discuția)
Carnete de munca si posturi AnnaMaria_ru AnnaMaria_ru am doua intrebari 1) Carnetele de munca vor mai trebui completate pe hartie sau vor fi in format electronic din 2011? Si trebuie urmat inca vreun curs la ... (vezi toată discuția)