avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proces castigat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proces castigat.

Am castigat un proces si instanta obliga paratul la plata unei sume de bani.
Cum se investeste hotararea judecatoreasca cu formla executorie?
Mentionez ca am o declaratie notariala facuta de parat,unde spune ca renunta la toate caile de atac (apel si recurs).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 11:50, 9 Aprilie 2011
buna ziua.
cu hotararea judecatoreasca mergeti la instanta solicitati legalizarea acesteia cu mentiunea definitiva si irevocabila si investire a cu foemula executorie.
dupa mergeti la un executor judecatoresc.
Multumesc pentru raspuns.
As vrea sa stiu cam cat timp dureaza ?
Multumesc.
cat dureaza investirea/
cateva zile, iar la unele instante se face si pe loc (la cele din provincie am intalnit aceasta situatie).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie florance01 florance01 buna seara, am sa va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca am unele nelamuriri. instanta de fond a fost judecatoria giurgiu, a urmat apelul la tribunalul ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Cum pot investi o sentinta care are mentiunea definitiva si executorie ? pacurariu maria pacurariu maria Buna seara tuturor, Vreau sa-mi recuperez cat mai curand salariile castigate in instanta desi s-au dus deja 2 luni de cand trebuia sa le primesc.Cum ... (vezi toată discuția)