avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS - vizarea unei adeverinte pentru medicul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS - vizarea unei adeverinte pentru medicul de familie

buna ziua. am din nou ajutor din partea dumneavoastra pentru ca sa pot lamuri problema cu o adeverinta pe care trebuie sa o primesc pentru medicul de familie.am solicitat adeverinta la firma unde lucrez, in jud. hunedoara, am venit cu ea la cas arad unde mi sa explicat ca este in regula dar trebuie vizata de cas deva unde se vireaza contribuiile.de la firma am sunat la deva si am solicitat vizarea adeverintei si trimiterea innapoi pe fax deoarece este valabila fiind doar pentru medicul de familie.la telefon un functionar foarte amabil mi-a explicat ca firma unde lucrez este in regula dar dinsul este obligat sa verifice daca am platit cas pe ultimii 5 ani si in anul 2008-2009 nu apare pe calculator decit firma unde am lucrat nu si plata cas.si din acest motiv nu poate sa vizeze adeveinta pina nu dovedesc plata cas pentru acea perioada. va rog sa-mi spuneti cum sa procedez.ce legatura are anul 2008 cu 2011. va multumesc
Cel mai recent răspuns: olymariana , utilizator 18:45, 7 Mai 2011
am prezentat cartea de munca la cas deva si am primit viza pe adeverinta care este valabila 3 luni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverințe pt fostul angajat AndreeaCristina86 AndreeaCristina86 Bună ziua! Am nevoie de o informație. De la fostul loc de muncă mi s-a dat adeverința de vechime. După 2 luni jumătate la noul loc de muncă îmi cere ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariat cristea sandra cristea sandra Buna ziua!Lucrez la o firma care are sediul central in alta localitate decat cea in care activez eu.De fiecare data,cand am nevoie de vreo adeverinta de orice ... (vezi toată discuția)