avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbarea numelui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbarea numelui

Buna am o problema , doresc a-mi schimba numele de familie , mentionez ca am 19 ani si primesc lunar pensie alimentara de la tatal meu , doresc a-mi schimba numele lui de familie cu al bunici mele din partea mamei , pot face asta fara a avea probleme cu pensia alimentare adica sa o primesc in continuare?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 17:33, 9 Aprilie 2011
Nu veti avea alte probleme decit sa prezentati de fiecare data hotarirea legalizata de schimbare a numelui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa mai obtin pensia de intretinere din urma? Sandra_cristina Sandra_cristina buna ziua! am si eu o nelamurire....mama mea in data de 13.09.1990 l-a dat pe tatal meu in judecata pentru stabilirea paternitatii , plata pensiei alimentare , ... (vezi toată discuția)
Consecinte ale schimbarii numelui ContSters264937 ContSters264937 Buna ziua, Parintii mei sunt divortati iar eu ma aflu in custodia mamei. Aceasta si-a pastrat numele de casatorie de la divort iar pentru a evita unele ... (vezi toată discuția)
Informare plata pensie alimentara si mostenire Esco888 Esco888 Stimati reprezentanti ai leguitorului, va scriu pentru prima data, motiv pentru care s-au adunat mai multe intrebari. Situatie: relatie de concubinaj, ... (vezi toată discuția)