avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... locuinta ANL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

locuinta ANL

Buna seara.Impreuna cu sotul meu detinem un apartament cu chirie la ANL titular de contract fiind sotul.Se pare ca anul acesta locuintele se vor vinde si as dori sa stiu daca pot face eu creditul pe numele meu(titular de contract fiind sotul).Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: eva_celebrity , utilizator 20:50, 12 Aprilie 2011
Chiar daca sotul e titular al contractului de inchiriere, in cazul in care va hotarati sa cumparati acest apartament el va fi bun comun al sotilor.
Asadar puteti face creditul pe numele dumneavoastra sau, de ce nu, pe numele ambilor soti, el putand fi coplatitor in contractul de credit.
Multumesc pentru raspuns!
ANL-ul ,de fapt primaria vrea ca sotul sa faca cererea de cumparare a casei.Cica e lege...titularul cumpara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)
Locuinta cu chirie anl si rata la credit cui revin la divort? Maria_Enache Maria_Enache Buna ziua. La multi ani si la cat multe procese castigate in noul an! Sunt in divort cu sotul meu, am cerut incredintarea celor 2 minori, pensie ... (vezi toată discuția)