avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme la acoperisul unui bloc nou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme la acoperisul unui bloc nou

buna ziua!
in anul 2007 am cumparat un apartament intr-un bloc nou cu trei etaje. eu locuiesc la etajul 3. in urma vantului din aceste zile o parte din peretele de la podul blocului s-a desprins existand pericolul ca apa de la ploaie sa se infiltreze in pereti plus alte probleme.
am luat legatura cu proprietarul blocului , acesta a promis ca va remedia problema.
as vrea sa stiu daca pot sa-l actionez in judecata sau pe cine sa actionez?
deasemenea apartamentul este luat cu ipoteca , asigurarea de aici ma poate ajuta?
va multumesc.
poate imi spuneti pasi de urmat in astfel de caz.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 19:20, 10 Aprilie 2011
Intrebarea mea este, sunteti asociati intr-o asociatie de proprietari? Daca da este de datoria organelor de conducere a asociatiei pentru ca acoperisul face parte din proprietatea comuna , proprietate ce o gestioneaza Asoc.De Prop. Asociatia trebuie sa se intereseze de "garantiile"date de constructor, daca a respectat sau nu proiectul.Succes..:(
nu facem parte din asociatie.
blocul este trecut pe proprietar
Nu detineti calitatea de proprietar ,nu sunteti constituiti in asociatie de proprietari
Daca deficienta aparuta va cauzeaza prejudicii materiale,acestea pot fi recuperate ,
eventual prin intermediul asiguratorului
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
goe_07, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
Ploua in apartament Dana Marin Dana Marin Dupa ploaia de aseara m-am trezit cu 2 pete de apa pe tavan, stau la ultimul etaj. Deasupra este un pod. Blocul este din 2008 si are garantie 10 ani pentru ... (vezi toată discuția)
Inundatii dupa reabilitare - cine raspunde ? Vranceanud Vranceanud Buna ziua, locuiesc intr-un bloc de 7 etaje, la etajul 5. In urma reabilitarii proaste, cand ploua foarte tare apartamentul de la etajul 7 este inundat in ... (vezi toată discuția)