avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de somaj din Grecia
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de somaj din Grecia

daca lucrezi sezonier in grecia...si ai dreptul dupa la somaj...il poti primi somajul in romania..pana la inceperea noului sezon de munca...sau esti obligat sa locuiesti acolo pentru a primi somajul. multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:39, 10 Aprilie 2011
Pentru asta ar fi bine sa intrebati la agentia de somaj din Grecia.
maria_luiza a scris:

daca lucrezi sezonier in grecia...si ai dreptul dupa la somaj...il poti primi somajul in romania..pana la inceperea noului sezon de munca...sau esti obligat sa locuiesti acolo pentru a primi somajul. multumesc

Referitor la Ajutorul de şomaj în Grecia gasiti detalii aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer somaj bibiloiu bibiloiu Buna ziua! Locuiesc in Grecia si sunt in somaj sezonier,lucrez numai 6 luni pe an.Ma intorc in tara definitiv si as dori sa aflu,daca ma pot inscrie la somaj ... (vezi toată discuția)
Somaj franta Lungunistor Lungunistor Sunt pensionar militar in Romania si actualmente lucrez in Franta cu contract de munca,aș vrea sa stiu daca eu ca pensionar in Romania pot primi somaj in ... (vezi toată discuția)
Ajutor de somaj din italia haleboghie haleboghie buna ziua situatie mea este urmatoarea : actualmente locuiesc in italia si primesc ajutorul de somaj de doua luni .am intentia de a ma intoarce in romania ... (vezi toată discuția)