avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general decl.de mentiuni 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

decl.de mentiuni 010

ce documente trebuie sa anexezi la Decl.de mentiuni 010 pentru luare in evidenta la vectorul fiscal a contributiilor pentru salarii ?
Cel mai recent răspuns: camicami , utilizator 23:14, 11 Aprilie 2011
Nu se anexeaza documente.
OK.Multumesc mult.
Daca contractele de munca sunt incheiate cu 17.03.2011,ce data trec in 010 ptr.luare in evidenta ? 01.03.2011 ?
Treceti data de 17.03.2011 in 010 si atasati totusi o copie dupa un contract de munca si dovada depunerii revisal(copie). Eu am avut o scoatere din vector a salariilor si mi-a cerut copie dupa decizia de incetare contract si dupa depunerea revisal.:stunned:
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente vector fiscal camicami camicami Ce documente trebuie sa insoteasca decl.de mentiuni 010 prin care se solicita scoaterea din evidenta a contributiilor pentru salarii daca o SRL nu mai are ... (vezi toată discuția)
Firma nu mai are nici un salariat, ce acte se depun? elena1312 elena1312 Buna ziua daca firma nu mai are nici un salariat, unde se declara acest lucru si prin ce declaratie si in ce termen? Multumesc. Daca nu mai are salariati mai ... (vezi toată discuția)
Depunerea declaratiilor lunare la o firma fara angajati distribution distribution Buna seara, In cazul unui SRL infintat in ianuarie 2010 care va avea primii angajati in luna martie, atunci incepand activitatea..este nevoie sa depun vreo ... (vezi toată discuția)