avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce ma sfatuiti sa fac?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce ma sfatuiti sa fac?

Sunt admin unui srl si am avut o angajata care a demisionat prin luna mai 2010 In luna decembrie a venit la mine si mi-a spus ca ar mai avea nevoie de o luna sa fie angajata pentru a putea sa-si depuna dosarul pentru somaj .Am acceptat pentru luna decembrie dar mentionez ca nu a efectuat nici o ora de munca la srl-ul meu iar eu am omis sa vb cu contabila despre asta adica sa-i faca lichidarea iar acum m-am trezit cu o somatie de la anaf prin care i-mi spun ca voi fi executat silit pentru suma de 2500 lei bani datorati ca angajator pentru toate darile datorate pentru un angajat.Intrbarea e cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 21:20, 10 Aprilie 2011
Incercati o contestatie la executare ... banuiesc ca din luna ianuarie fosta angajata primeste indemnizatia de somaj ... puteti solicita agentiei o adeverinta cu privire la momentul depunerii dosarului de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata de la finante ContSters75393 ContSters75393 Am avut pina in decembrie un SRL cu domeniul in magazin mixt cu un angajat i-am platit angajatului in data de 20 decembrie toate darile catre stat desi ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit siri2014 siri2014 In decembrie 2007 am incheiat un credit nevoi personale cu rate pe 10 ani. In ianuarie 2009 dupa pierderea locului de munca am imcetat sa mai efectuez plati. ... (vezi toată discuția)
Închidere firma cu datorii Alexinho_bucur Alexinho_bucur Buna. M-am trezit cu o societate pe numele meu adică eu figurez ca administrator. Eu nu am nici cea mai mică idee ce s-a petrecut in societate. Eu doar am ... (vezi toată discuția)