avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Închidere firma cu datorii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Închidere firma cu datorii

Buna. M-am trezit cu o societate pe numele meu adică eu figurez ca administrator. Eu nu am nici cea mai mică idee ce s-a petrecut in societate. Eu doar am fost muncitor de rând la firma. După vreo 8 luni m-a trezesc acasă cu o somație de la ANAF ca am 16000 lei datorii. 15600 plus 400 RON amenda. Odată la 3 luni am o prietena care trimite închiderea pe 0 la ANAF. Ce trebuie sa fac? Pot sa lichidez firma așa?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:23, 31 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru dizolvarea si lichidarea voluntara a srl-ului doar asociatul unic sau asociatii daca sunt mai multi, trebuie sa inceapa procedura. Daca srl-ul are diverse datorii va va trebui acordul creditorilor si deci stabilirea prealabila cu ei a modului de stingere a datoriilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Word counter onrc JuridicIdava JuridicIdava Buna ziua. Pentru o hotarare AGA de dizolvare si lichidare simultanta si voluntara SRL cu 2 asociati, fara lichidator, am nevoie de Word counter pt ONRC? De ... (vezi toată discuția)
Radiere societate aura2014 aura2014 Buna ziua ! Am o societate de vreo 7 ani si nu a prea mers activitatea. Mai mult acum un an mi-a murit si sotul, am cheltuit foarte multi bani cu el cu ... (vezi toată discuția)
Radiere srl-d iuliancico iuliancico Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Am infiintat in august 2016 un SRL-D, unic asociat/administrator/angajat. Depus si platit totul la Anaf trimestrial. ... (vezi toată discuția)