avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NUME DE AVOCATI DIN ARAD......
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NUME DE AVOCATI DIN ARAD......

Buna seara! As dori sa ma informati cu urmatoarea propunere:
- As vrea sa-mi dati niste nume de AVOCATI din Arad de cod civil pentru a putea divorta.
-Sunt in Spania si nu mai stau cu sotul meu de 7 ani de zile iar copilul in varsta de 15 ani este cu mine de cand m-am despartit de sotul meu. Dar nu am putut divorta de sotul meu pt ca nu a vrut.
Asa ca as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac pentru a putea divorta si ce avocati mar putea ajuta cu cazul meu de a putea divorta?
Incercati aici ... www.avocatnet.ro/content/con... .
Sotul dvs unde locuieste acum ? Unde ati avut ultimul domiciliu comun ?
In functie de aceste date putem stabili daca competenta de solutionare a divortului este la Arad sau in alta parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreu sa divortez!!! elvira,cristina elvira,cristina Sunt o mama in varsta de 36 de ani si am o fiica de 15 ani. Sunt casatorita de 16 ani cu sotul meu. La varsta de 7 ani a ficei mele m-am desparit de sotul meu, ... (vezi toată discuția)
Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria campina- prahova ... sorinavalentinap sorinavalentinap Fiul meu a băgat divort de soție la judecatoria Campina- Prahova unde aparține cu domiciliul după despărțirea de soție.inainte de a se despărți a ... (vezi toată discuția)
Divort si custodie marianpoker1 marianpoker1 Buna ziua! Am o matusa care locuieste in spania si vrea sa divortieze de unchiul meu el fiind in Romania. Au impreuna un copil de 8 ani. Si ea vrea sa ... (vezi toată discuția)