avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... astept raspuns urgent: seful direct ne trateaza rau
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

astept raspuns urgent: seful direct ne trateaza rau

Buna ziua.Sunten un grup de muncitori care lucram intr-un depozit ca primitori-distribuitor si nu sintem multumiti de actualul sef de depozit,deoarece ne ameninta ca ne da afara dupa ce intra in vigoare noul cod al muncii,vorbeste foarte urit cu noi,ne taie bonurile cadou(care de fapt is marire de salar)ne penalizeaza pt orce gresala mica cu 10%din salae,(deoarece el ia bonus pt penalizarile noastre)din prosti,incompetenti ,blonde nu ne scoate,mai mult de 6 zile lucratoare nu ne da concediu,cu alte cuvinte lucram in foarte mare stes.Va rog sami raspundeti urgent daca se poate
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 09:23, 11 Aprilie 2011
trebuie sa incercati sa vorbiti cu cel mai mare din acea societate si sa ii prezentati doleantele dvs., vizavi de seful de depozit. In caz de insucces, puteti sa va adresati ITM-ului. Insa, va trebui sa luati in calcul si varianta gasirii unui nou loc de munca unde sa fiti apreciati la adevarata valoare pe care o aveti.:)
In situatia mentionata,este evident ca discutiile amiabile nu pot asigura o solutionare favorabila
Trebuie sa constientizati ca pentru solutionare legala,respectiv sesizarea oficiala a autorittailor ,va asumati posibilele consecinte din partea sefului
Daca detineti probe temeinice in probarea aspectelor,puteti sesiza oficial ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sefa de supraveghere vip2you17 vip2you17 lucrez la trw audiomotive si ni se cere targhetu 30 de volane la fiecare ora sintem monitorizati trebe sa dam gata final 4 volane la ora noi sintem echipa de 4 ... (vezi toată discuția)
Ma obliga sa-mi dau demisia burciu burciu vreau si eu sa ma lamureasca cineva.lucrez la o firma ca sofer pe o autoutilitara fiat ducato si in luna anterioara am avut consumul de 12,5 . seful meu mi-a ... (vezi toată discuția)
Vor sa ma dea afara eu si atat eu si atat Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie si am nevoie de ajutor. Acum o saptamana seful meu m-a anuntat, verbal, ca trebuie sa-mi gasesc un alt loc de ... (vezi toată discuția)