avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere Convocare adunare creditori
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere Convocare adunare creditori

Buna ziua,
As dori un model de cerere Convocare adunare creditori din parte Comitetul Creditorilor.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Cassandra Dobre , Avocat 09:59, 11 Aprilie 2011
Adunarea creditorilor va fi convocata si prezidata de administratorul judiciar sau, dupa caz, de lichidator, daca legea sau judecatorul-sindic nu dispune altfel, iar secretariatul sedintelor adunarilor creditorilor este in sarcina administratorului judiciar sau, dupa caz, a lichidatorului.

Creditorii cunoscuti vor fi convocati de administratorul judiciar sau de lichidator in cazurile prevazute expres de lege si ori de cate ori este necesar.

De asemenea, adunarea creditorilor va putea fi convocata si de comitetul creditorilor sau la cererea creditorilor care detin creante in valoare de cel putin 30% din valoarea totala a acestora.
a se citi art 13 si urm din L 85/2006
Convocarea creditorilor va trebui sa cuprinda ordinea de zi a sedintei, locul, data si ora unde va avea loc adunarea etc.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
Alina Cassandra Dobre, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea hotararii ad creditorilor CI Ioana Butan CI Ioana Butan Ma puteti ajuta cu spete, jurisprudenta sau model al unei cereri de anulare a unei hotarari a adunarii creditorilor . Eu ca si creditor am contestat modul in ... (vezi toată discuția)
Salariatii dau societatea care se afla in insolventa in judecata cezara costina cezara costina Societatea noastra este in insolventa din septembrie 2008. Din luna decembrie 2008 societatea nu a avut posibilitatea sa mai plateasca salariatii. Cativa ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea administratorului judiciar provizoriu Lipi Lipi Cine poate hotari inlocuirea administratorului judiciar provizoriu? Creditorii care detin impreuna mai mult de 50% din totalul masei credale? Eu asa inteleg ... (vezi toată discuția)