avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... sigla sau reclama
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

sigla sau reclama

Am si eu o neclaritate.am un bar care functioneaza pe ii cum trebuie sa procedez ca sa mi aleg o emblema ca reclama bar?se rezerva tot la registru comertului?
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 06:59, 12 Aprilie 2011
Rezervarea de emblema se face tot la registrul comertului.
poate sa contina si imagine si cuvinte?trebuie mai intii sa infiintez intreprinderea individuala sau tot la infiintare se solicita si sigla?la registru comertului nu prea vor sa dea informatii parca nu pentru asta ar fi platiti!
poate sa contina elemente grafice cat si cuvinte. rezervarea de emblema se poate face odata cu rezervarea de denumire. cererile sunt separate si le gasiti pe www.onrc.ro Pentru emblema puteti sa o listati si se lipeste in chenarul de pe cerere.
va multumesc pentru raspuns.as mai avea o nelamurire.daca faci dovada ca esti inscris la un curs poti sa treci la activitate un cod pe profilul respectiv la infiintarea unei intreprinderi individuale?
depinde de practica fiecarui registru. la noi in oras de ex. nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Simboluri nationale in sigla 2ntz 2ntz Imi amintesc ca era o lege (daca nu gresesc) care facea referire la interzicerea folosirii simbolurilor nationale sau abreverilor institutiilor publice ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)