StanPatitulPensionar a scris:
Mulţumesc pentru răspuns dar cred că este o confuzie. (1) Persoana în cauză (adică tatăl meu, decedat, mama fiind urmaşă) a fost cadru militar, în timp ce art.11 din OUG nr.1/2011 face referire la cei ce NU au fost cadre militare - deci nu se aplică.
Recititi, va rog, primul dvs. mesaj. N-ati scris ca tatal dvs. a avut doar calitatea de cadru militar. Dar greseala este a mea, trebuia sa va solicit date suplimentare inainte de a raspunde. Din pacate nici din mesajul dvs. ulterior nu rezulta daca este vorba de o decizie de
recalculare emisa conform HG nr. 735/2010 sau de o decizie de
revizuire emisa conform OUG nr. 1/2011 asa ca nu am cum sa va dau un raspuns intrucat nu stiu la ce act normativ ma raportez. Ceea ce numiti “certificat” presupun (din nou!) ca este un buletin de calcul.
StanPatitulPensionar a scris:
Un exemplu de calcul pentru fiecare din cele 6 perioade (luni) ar fi complet edificator.
Cu un exemplu de calcul nu am cum sa va ajut. Teoretic calculul pensiilor este prevazut in acte normative (nu pot preciza care acte normative, intrucat nu stiu daca discutati despre HG nr. 735/2010 sau despre OUG nr. 1/2011), practic punctajul mediu anual se determina cu ajutorul unei aplicatii informatice.