avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca pentru SPORUL DE ANTENA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca pentru SPORUL DE ANTENA

Doresc informatii referitoare la normele metodologice prin care se acorda grupa de munca pentru sporul de antena.
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Spor antena functionari publici ContSters278216 ContSters278216 Functionarii publici care beneficiaza de sporul de antena beneficiaza sau sunt incadrati in grupa de conditii vatamatoare?, ma refer la faptul daca urmare a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii-a de munca nutzu313 nutzu313 Buna ziua. Am lucrat in perioada 2007-2011 in cadrul unei prefecturi. In fisa postului si in contractul de munca am mentiuni facute precum ca imi desfasor ... (vezi toată discuția)
Reducerea timpului pana la ieșirea la pensie mihaela.ion mihaela.ion Buna ziua, Cineva care a lucrat in prezenta stațiilor de emisie recepție, pentru care se oferă spor de antena, ar putea ieși la pensie mai ... (vezi toată discuția)