avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... spor antena functionari publici
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

spor antena functionari publici

Functionarii publici care beneficiaza de sporul de antena beneficiaza sau sunt incadrati in grupa de conditii vatamatoare?, ma refer la faptul daca urmare a acestui spor beneficiem de reducere a virstei de pensionare cu vechime integrala si limita de virsta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:53, 6 Mai 2016
Acordarea sporului de antena nu reduce varsta standard de pensionare.
Functionarii publici care beneficiaza de sporul de antena nu sunt incadrati la desfasurarea activitatii in conditii deosebite sau speciale de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pensionare grupa a ii-a de munca herminav herminav Buna ziua, Salariat (30.05.1960) o vechime in munca de 40,7 a lucrat in grupa a II-a de munca 17,8 (1983-2001). Stiam ca pentru grupa II-a se acorda 3 luni ... (vezi toată discuția)
Felul muncii beta88 beta88 SCUZE AM DAT ENTER FARA SA VREAU! As dori si eu sa stiu daca se poate: -cu functia de operator la prelucrarea maselor plastice,Cod COR 814203 poti iesi ... (vezi toată discuția)
Valorificare grupa i de munca toma st toma st Barbat. 52 ani. 31 ani munca (1 an si 5 luni armata) din care 21 ani grupa 1 -a ,,Turnatorie,, conform art. 3 al Ordinului50/1990 iar timp aferent de munca ... (vezi toată discuția)