avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina - sedere in Franta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina - sedere in Franta

Buna ziua,
Mi-am cumparat o masina din Franta pe care am inmatriculat-o in Romania, dar momentan stau in Franta si mi-am gasit de lucru cu contract de munca si am nevoie de masina personala, ce pot sa fac ca sa nu am probleme cu autoritatile franceze? nu as vrea sa o inmatriculez iarasi in Franta...exista posibilitatea de numere provizorii cat timp voi lucra? Va rog spuneti-mi care ar fi cea mai buna solutie.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 23:17, 11 Aprilie 2011
Consider ca nu este nevoie de o alta inmatriculare deoarece Franta este tot o tara europeana Doar polita RCA s-ar putea sa fie nevoie sa v-o faceti in Romania fie personal fie trimiteti o copie dupa certificat unui prieten care sa o faca in Romania si apoi sa v-o trimita in Franta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia in ue si in afara ue cu numere de inmatriculare provizorii ines19_06 ines19_06 Buna seara! Sunt cetatean tunisian, student in Iasi cu rezidenta pana in 2013 in Romania. As vrea sa achizitionez un autovehicul din Romania fabricat in anul ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina AmelieSophie AmelieSophie Situatie. Masina inmatriculata in Italia, cu numere rosii, cumparata la sfarsitul lui februarie in Bucuresti de cetatean francez NEREZIDENT IN ROMANIA. Masina ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto strain cu documente pierdute asketerion asketerion Am o masina inmatriculata pe numele meu in Franta si intentionam sa o inmatriculez in tara. Recent, insa, am pierdut actul de inmatriculare (carte grise) ... (vezi toată discuția)