avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ordinul prefectului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ordinul prefectului

Poate fi anulat ordinul prefectului?
Cel mai recent răspuns: miha_mimi , utilizator 20:35, 20 Iunie 2008
Da, in temeiul Legii nr.554/2004 a contenciosului administrativ. :)
multumesc pentru raspuns.
credeti ca este bine sa merg in audienta la prefect pentru a demonstra cu acte ca adevarul este de partea mea, tinand cont de faptul ca soacra mea a cerut in instanta anularea acestui ordin si a chemat in judecata prefectura, comisia locala de fond funciar, oficiul national de cadastru si publicitate imobiliara, biroul de carte funciara?
multumesc,
Puteti solicita prefectului revocarea actului administrativ emis ... dar nu stiu ce sanse aveti ca prefectul sa faca acest lucru :-/
Cred ca este mai bine sa va dresati instantei de judecata pentru anularea acelui ordin.
Pai tocmai ca eu nu vreau sa-l anulez. Soacra a deschis proces in instranta pentru anulare si eu nu sunt de acord deoarece actele sunt in favoarea mea. Dar in Romania se poate orice trebuie sa ai relatii.......si avocata soacrei mele le are.....
din pacate pentru dvs., reclamanta (soacra dvs.) poate sa solicite instantei anularea ordinului emis de prefect in baza Legii nr.554/2004 (a contenciosului administrativ). Da, in acest demers puteti sa va inscrieti la o audienta la prefectul judetului sa va dea o indrumare in acest sens. Totusi cu o buna aparare puteti sa castigati. Sper sa fiti mai explicit data viitoare in explicarea spetei. O zi buna. Succese ;)

Alte discuții în legătură

Certificat de mostenitor miha_mimi miha_mimi Va rog, daca ma puteti ajuta cu cateva sfaturi. Socrii mei au divortat in 1981. In hotararea de divort scrie ca se dispune iesirea din indiviziune asupra ... (vezi toată discuția)
Anulare act vanzare-cumparare miha_mimi miha_mimi Poate fi atacat si anulat un act de vanzare/ cumparare a unei locuinte? Cine trebuie citat ca parat in cazul in care se constata ca vanzatorul a folosit acte ... (vezi toată discuția)
Ordinul prefectului silviusis silviusis Eposibil ca pe acelasi teren sa existe si un act de propietate si un ordin al prefectului pentru doua persoane diferite? Cine are competenta sa anuleze un ... (vezi toată discuția)