avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune minor

cum pot sa actionez, in cazul in care mama unui coleg de scoala al copilului meu (8 ani) l-a lovit cu pumnul in abdomen?

acest lucru se intampla la ora de sport (mama acelui copil se afla ca spectator in timpul orei!!!).

va multumesc

Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 18:37, 11 Aprilie 2011
Ati mers cu minorul la un medic legist si ati incercat sa obtineti un certificat medico-legal,imediat dupa evenimentul relatat ?
puteti sa depuneti o plangere penala impotriva dansei. mai ales ca au fost si alte persoane martore cand s-a intamplat incidentul. insa aveti nevoie si de un certificat medico- legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lovire, agresare fizica alex14 alex14 Buna ziua; imi cer scuze daca cazul meu este similar cu unul asupra caruia s-a mai discutat. Intai am sa relatez faptele intamplate. Sambata spre duminica ... (vezi toată discuția)
Am avut o altercatie! iulian25 iulian25 Buna ziua!ma numesa iulian am 25 de ani si am avut o altrecatie cu un elev,totul a inceput de la un pahar aruncar pe jos de acesta, eu i-am atras atentia sa il ... (vezi toată discuția)
Altercatie cu un avocat grilpavel grilpavel buna, am si eu nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva problema este urmatoarea: in urma cu 2 saptamani am fost implicat intr-o altercatie cu 2 frati ... (vezi toată discuția)