Buna ziua!ma numesa iulian am 25 de ani si am avut o altrecatie cu un elev,totul a inceput de la un pahar aruncar pe jos de acesta, eu i-am atras atentia sa il ridice si sa il duca la cos,el probabil iritat de mine a venit hotarat sa ma loveasca,am lovit amandoi simulta,iar in urma loviturii primite de la el eu am cazut,iar el ma lovit cu piciorul in fata,pirezandu-mi constiinta. eu nu am mers sa depun plangere la poilitie,iar acum dupa trei saptamani de la incident el a fost cel care a depus plangere la politie!eu am martorii care au vazut cele intamplate si pot relate cele spuse de mine!ce pot saa fac eu in situatia acesta
Daca sustineti ca nu sunteti vinovat, daca v-ati scos certificat medico-legal, daca aveti martori,puteti sa depuneti si dvs.o plangere nu mai tarziu de 2 luni din ziua in care ati stiut cine este faptuitorul.
Poate sa fie o plangere penala conform dispozitiilor art.222 Cod proc. pen. in situatia cand termenul de 2 luni de producerea faptei a trecut, neputan sa mai formuleze o plangere prealabila reglementata prin dispozitiile art.279 acelasi cod.
problema e ca eu nu am avut nici o vanaiateie doar putin barbia umflata!Intrebarea mea este daca imi fac un tomograf poate fii considerat ca proba acesta?
La tomograf nu stiu ce ar putea sa iasa.
Actiunea de lovire a existat si poate fi dovedita.
Chiar daca de la IML nu va rezulta mai nimic fapta oricum exista.
Depinde foarte mult si cine a lovit primul.