ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii "Alte mentiuni"
og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Obiectiunile sunt consemnate distinct in procesul-verbal la rubrica "Alte mentiuni", sub sanctiunea nulitatii procesului-verbal.
eu nu eram prezent asa ca nu puteam intocmi obiectiuni!
parerea mea e ca din aceasta cauza procesul verbal ar trebui sa fie nul. deoarece nicaieri in legi ( am cautat) nu am gasit ceva legat de acest lucru. in intampinarea lor au scris ca mentiunile le puteam scrie in plangerea contaventionala dar mie acest lucru mi se pare complet impotriva legii.
nu aveati cum sa formulati obiectiuni de moment ce nu erati de fata; procesul verbal afost semnat de un martor asistent; nemultumirile vi le exprimati in plangerea formulata
faptul ca nu erati de fata si nu ati formulat obiectiuni nu este un motiv de nulitate absoluta a procesului verbal. ar fi bine sa va intemaiati plangerea pe fondul ei si nu pe motive procedurale.
Daca va aflati in termenul de 15 zile de la comunicarea PV ,daca apreciati ca detineti probe temeinice ,puteti formula plangere contraventionala la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia
Analizati continutul PV sub aspectul art 16,17,19 din OG nr 2/2001
au mentionat ca martorul nu putea fi de fata si de fata erau doar agentii constatatori, procesul verbal fiind incheiat in ITM , unde cred ca daca deschideau usa sareau 5 martori. maine am termen, plangerea e formulata deja