avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resurse umane: documente medicale obligatorii in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resurse umane: documente medicale obligatorii in dosarul angajatului

actele medicale sunt obligatorii la dosar de personal si va rog sa-mi spuneti care sunt acestea?
Cel mai recent răspuns: carsim4 , utilizator 19:57, 11 Aprilie 2011
La angajare, adeverinta de la medicul de medicina muncii cu care societatea are incheiat contract, din care sa reiasa ca persoana este apta pe locul de munca respectiv. Pe urma sunt controalele periodice pt care medicul de medicina muncii elibereaza niste fise medicale care se adauga in dosarul de personal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce medic poate da, conform legii, adeverinta de sanatate pentru angajare? celdecolo celdecolo Am citit recent ca, conform legii,numai medicul de medicina muncii poate da adeverinta asupra starii de sanatate (apt, boli cronice,etc) pentru ... (vezi toată discuția)
"analize medicale la angajare" retroactiv? lorella lorella Am si eu o intrebare. Daca am lucrat intr-o societate fara sa mi se faca contract de munca si am castigat procesul civil in urma caruia firma este obligata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea ... Arabela Iosifescu Arabela Iosifescu Buna ziua! Fiica mea doreste sa se inscrie la un concurs pt ocuparea unui loc de munca. Nu a platit asigurari de sanatate in ultimii 2 ani si nu sunt in cele ... (vezi toată discuția)