avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contractul de colaborare se trece la vechimea in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contractul de colaborare se trece la vechimea in cartea de munca ?

Buna ziua,
este vorba un student care a obtinut un contract de colaborare pentru o perioada de 3 luni. Este primul loc de munca si angajatorul, o firma de asigurari, spune ca da, se trece la vechime. Alte persoane spun ca este pacaleala. Va rog sa ma lamuriti.
Multumesc,
Nestiutoarea.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 11 Aprilie 2011
Activitatea desfasurata in baza unui contract de colaborare nu constituie vechime in munca. Prin urmare, perioada respectiva nu se trece in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doctoratul la zi este considerat ca experienta in campul muncii?? iulaina iulaina Daca o persoana este doctorand la zi se considera forma de angajare? Din cate stiu nu exista posibilitatea cartii de munca in perioada doctoratului la zi (asta ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare AliceS AliceS Buna ziua, Adresez aceasta intrebare persoanelor care imi pot da cateva indicatii referitoare la contractul de colaborare. 1. Cum se poate face dovada ... (vezi toată discuția)
Dreptul de autor inscris in cartea de munca !? liniuta liniuta rog sa-mi spuneti daca am fost angajat al unei societati dar cu contract de drepturi de autor aceasta activitate trebuia stipulata in cartea de munca de catre ... (vezi toată discuția)