avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pv
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pv

in ce conditii un pv contraventional se poate incheia "in lipsa" in situatia in care eram de fata la presupusa abatere? (Agentul d politie nespunandu-mi nimic de pv astfel incat nu am putut adauga obiectii in pv) pot obtine anularea procesului?
#-o
Cel mai recent răspuns: ita_dej , utilizator 16:16, 22 Iunie 2008
Buna ziua,
Am fost amendat de Politia Comunitara pentru tulburarea linistii publice mai exact pentru spargerea unei sticle de bere si doresc sa fac contestatie deoarece nu am savarsit fapta respectiva.
Agentul respectiv ne-a amendat pe doua persoane , iar al treilea a scapat doar cu avertisment. Ce e mai important e faptul ca politistul nu a vazut care din noi a spart sticla , acesta intrebandu-ne pe noi care a savarsit fapta si in acest sens as avea o intrebare pentru voi daca puteti sa ma ajutati si anume : in contestatie unde trebuie sa scriu legile pe care le-a incalcat agentul , la punctul IN DREPT ce lege ar trebui scrisa? sau nu ar trebui scris nimic si sunt suficienti cei doi martori pe care ii am ? (caut ceva de genul ca nu poate fi sanctionat cineva fara dovezi si fara certitudinea ca el a savarsit fapta sau ca nu pot fi pedepsite doua persoane pentru o singura fapta . Mentionez ca singura mea sursa de informatie e internetul si nu gasesc nimic concret deci v-as fi recunoscator daca mi-ati raspunde)
Va multumesc anticipat.
Cu respect,
Mihai

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal de contraventie ita_dej ita_dej Buna ziua, Am fost amendat de Politia Comunitara pentru tulburarea linistii publice mai exact pentru spargerea unei sticle de bere si doresc sa fac ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala bogdandrei23 bogdandrei23 As dori cateva lamuriri,daca ma poate ajuta cineva deoarece sunt prima data in aceasta situatie. In data de 24.01.2013 am fost oprit de un echipaj al ... (vezi toată discuția)