avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli judiciare

ce se intampla daca nu platesc cheltuielile judiciare?si chiar atat de mult costa chestia asta?un singur proces 800de lei???
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:51, 14 Aprilie 2011
In aceasta situatie se va proceda la executarea dvs silita pe bunuri si pe veniturile realizate,hotararea prin care ati fost obligata la plata cheltuielilor de judecata,prin legalizare si investirea sa cu formula executorie,devenind titlu executor impotriva dvs.
Va puteti considera chiar norocoasa cu o astfel de suma. Procedura in caz de neachitare a cheltuielilor v-a fost aratata mai sus de domnlul r.gabi.
dar daca nu am nimik,dar chiar absolut nimik pe numele meu ce se intampla?dak stau in casa soacrei mele vor avea dreptul sa ia din bunurile ei?multumesc pt raspunsuri.
Organele competente de executare vor stabili daca sunteti in imposibilitate de plata din motive de insolventa sau din alte motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe bunurile mobile...ale soacrei??? eremia 12 eremia 12 buna seara,va rog sa ma ajutati.acum 2 ani am facut un credit de nevoi personale cu buletinul..ma girat sotul meu,am ramas fara loc de munca ... (vezi toată discuția)
Executare silita-debitor fara bunuri=consecinte? EIMY EIMY In urma cu 5 ani adica in 2006 am scos din banca 10.000 de euro.era un credit de nevoi personale si nu am girat cu nimik,l-am scos numai cu buletinul.pe atunci ... (vezi toată discuția)
Va rog un raspuns..urgent mirela261 mirela261 va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine k sunt disperata,acum 2 ani de zile am facut un credit de nevoi personale,girant fiind sotul meu care a girat cu ... (vezi toată discuția)