Cum se calculeaza imp. prof. pe trim I 2011, daca am pierdere pe acest tr., dar se plateste anticipat 1/4 din ce am platit anul trecut? Pe trei trim am platit imp. minim, iar in IV am avut profit dar mai mic decat pierderea pe 9 luni?
Daca nu sunteti societate bancara, atunci faceti plati anticipate la impozitul pe profit abia din anul 2012.
Pana atunci, pe trimestrul I 2011 calculati pe baza veniturilor si cheltuielilor efectuate in acest trimestru profitul impozabil si impozitul aferent.
Daca aveti pierdere si nu av eti profit impozabil atunci declarati 0 lei.
Declaratia 101
STEFAN ALINA
Stiu ca e depasit deja subiectul. Am facut declaratia 101 dar am o vaga impresie ca am gresit . Nu imi este clar care este suma de recuperat corecta. Am urm ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.