avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Schimb site licitatii
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Schimb site licitatii

Am mai postat zilele trecute un mesaj prin care va povesteam ce teapa mi-am luat. Cu teapa voi ramane pentru ca nu e nimic de facut. Dar acum am alta situatie: de ceva vreme aveam la licitatie un xbox. Mi s-a propus un schimb cu un telefon destul de bun, si este de acord sa trimita primul. Acum, ce ma gandeam eu, daca am grija sa nu existe o licitatie propriu-zisa (respectivul sa nu liciteze si sa ii dau direct numarul meu de telefon) si toate convorbirile pe acest subiect sa le avem strict prin telefon (voce), dupa ce el mi-a trimis telefonul, eu as putea sa nu ii mai trimit nimic? Ce ar putea sa se intample?
Cel mai recent răspuns: ContSters202075 , utilizator 07:18, 12 Aprilie 2011
Buna dimineata,

Daca dvs ati fost pacalit si ati luat "teapa", credeti ca este corect si legal sa procedati la fel ?
Eu cred ca nu, asta depinde de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ContSters144818 ContSters144818 Am si eu o intrebare.Am comandat pe okazii.ro un telefon lg ku990 de nota 10 spunea in anunt....avea 30 de calificative 100% pozitive mi s-a parut de ... (vezi toată discuția)
Teapa pe okazii.ro express24 express24 Am primit o teapa \"in stil mare\" pe okazii.ro . Am vorbit cu un baiat pentru a face schimb de telefoane . El sta intr-un oras iar eu in alt oras , asa ca am ... (vezi toată discuția)