avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna. Pentru studenti nu se intocmeste contract de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna. Pentru studenti nu se intocmeste contract de munca?!

Buna am si euo intrebare .....
In dupa amiaza de ieri am fost la un magazin .....si patroana de acolo mi-a spus ca, ceicare sunt la facultate, indiferent de ea, si vor sa lucreze nu li se vor face carte de munca, pentru ca vor primi de la facultate dupa terminarea ei , sau li se va trece in cartea de munca anii de facultate experienta, sau cea de genu cum ca ar fi lucrat.
Deci prin urmare daca vreau sa lucrez nu mi se a face carte de munca? cel putin e legal? Va multumesc o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:03, 12 Aprilie 2011
Nu se mai folosesc cartile de munca. Inainte de inceperea activitatii incheiati CIM, angajatorul avand obligatia sa va dea un exemplar, sa inregistreze angajrea in registrul electronic al salariatilor pe care il transmite ITM cel mai tarziu cu a zi inaintea inceperii activitatii. La incetarea contractului angajatorul este obligat sa va elibereze adeverenta cu toate datele activitatii prestate si perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract nevizat itm BO BO Am semnat de curand un contract pe perioada nedeterminata.Mi s-a inmanat al 3 lea exemplar semnat de seful firmei si stampilat. Trebuie sa aiba si stampila de ... (vezi toată discuția)
Semnez cim, vreau sa stiu termenul limita cand angajatorul este obligat sa-l inregistreze larafabian larafabian dupa ce semnam cim, care este termenul de depunere de catre angajator al acestuia la itm? (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca ioan.morosan ioan.morosan Buna seara! Vreau sa intreb cum sa putea proceda in urmatoarea situatie: Contractul actual de munca imi expira la finele lunii, 28.02.2010. Cu data de ... (vezi toată discuția)