avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatii constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatii constructii

am construit o casa;autorizatia a expirat de 3 ani;nu am facut receptia,dar am platit toate taxele;am si modificari la proiect;am auzit ca exista o ordon.prin care dupa plata unei amenzi,poti intra in legalitate.Este adevarat?Daca da,care este aceea?
Cel mai recent răspuns: F-X1 , utilizator 13:07, 12 Aprilie 2011
nu stiu de existenta acestei ordonante, ci doar pentru constructiile fara autorizatie, dar nu mai poti intra in legalitate acestea se vor demola.
Poti sa iti faci o reautorizare, in sensul ca arhitectul intial (sau altul) iti va face o expertiza pentru cat s-a efectuat din autorizatia initiala, iar pentru restul de executat iti va face un proiect, stabilindu-se o valoare, pentru care vei plati din nou o autorizatie, si iesi elegant din toata situatia.
Daca ai "pile" la Primarie ai putea sa iti rezolvi receptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cati ani dupa ridicarea constructiei se poate intabula in cartea funciara o construcite? ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua La cati ani dupa ridicarea constructiei se poate intabula in cartea funciara o construcite? Are autorizatie de constructie expirata de 5 ani dar ... (vezi toată discuția)
Renovarea unei case aiurelu36 aiurelu36 am cumparat o casa veche ,din lemn si vreau sa o renovez in totalitate adica sa o daram pana la temelie,sa consolidez fundatia,si sa o reconstruiesc exact la ... (vezi toată discuția)
Intrarea in legalitate a unei constructii gmnicolau gmnicolau Am demolat o casa veche ,propietate personala,in 2003;am depus atunci actele la primarie ,primind doar \"Certifactul de urbanism\".Apoi am contactat o persoana ... (vezi toată discuția)