avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere reaudiere martor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere reaudiere martor

Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare: Se poate cere reaudierea unui martor?In speta: Eu sunt reclamant.In prima instanta se judeca 2 ani apoi se cer concluziile.Dupa ce am depus concluziile ,la urmatorul termen a fost audiat martorul paratului-eu nefiind citat,n-am fost de fata la audierea acestui martor.Acum sunt in recurs.S- a acceptat o cerere de intervenient accesoriu care este in interesul meu si probabil va incepe o noua judecata.Pot cere ca acel martor sa fie reaudiat ,sa fiu si eu de fata,sa pot demonstra ca nici nu ma cunoaste ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:05, 12 Aprilie 2011
In "recurs", nu se poate admite alte probe, decat cu acte si inscrisuri. Numai in cazul cand va admite recursul cu casarea sentintei cu trimitere spre rejudecare la instanta care ajudecat in prima instanta.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare marturie viorelv viorelv Dacă un martor omite anumite afirmatii în timpul audierii în cursul judecății, afirmații pe care le-a făcut în cursul urmăririi penale, poate fi ... (vezi toată discuția)
Martor ContSters211210 ContSters211210 buna ziua, am fost martora intr-un proces civil am depus marturie la care nu eram sigura pe raspuns-stiam amanunte de la parata iar la unele intrebari am ... (vezi toată discuția)
Chemare martori malearcui malearcui buna ziua.sunt inculpat intr-un proces penal,intr-un oras la 800 km departare de mine.as putea sa trimit o scrisoare,pe adresa judecatoriei,semnata,prin care ... (vezi toată discuția)