avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Schimbare marturie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Schimbare marturie

Dacă un martor omite anumite afirmatii în timpul audierii în cursul judecății, afirmații pe care le-a făcut în cursul urmăririi penale, poate fi reaudiat la un termen ulterior tot în cursul judecății, la cererea sa, sau a avocatului persoanei vătămate, sau în timpul unei cai de atac, va rog să-mi răspundeți!!!!
Cel mai recent răspuns: viorelv , utilizator 11:01, 22 Octombrie 2016
Buna ziua,

Martorii pot fi reaudiati in fata instantelor de judecata la solicitarea partilor din proces (inculpat, parte vatamata, avocatii lor). Reaudierea se poate face doar dupa ce a fost incuviintata de instanta, fie in fata instantei de fond (unde a fost deja audiat) sau se poate face si in calea de atac, daca nu a fost incuviintata de prima instanta.
Se mulțumește!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat lipsa în proces viorelv viorelv Dacă de la începutul procesului nu am avocat în calitate de persoana vatamata, am crezut ca martorii pe care i-am propus și care au vazut faptele, vor ... (vezi toată discuția)
Traficul de persoane dodonica dodonica Intr-un dosar DIICOT, trafic de persoane, proxenetism, si art 323 :( sa inceput cercetarea penala din anul 2003. In tot acest timp lucratori de politie ... (vezi toată discuția)
Ordinea administrarii probelor in timpul urmaririi penale aidu aidu In calitate de suspect, am solicitat procurorului administrarea probei cu audierea persoanei vatamate. Am aflat ulterior ca a fost deja audiata persoana ... (vezi toată discuția)