avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Promovare in grad
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Promovare in grad

In momentul de fata sunt consilier asistent venita prin concurs in urma cu 2 ani dar la fostul loc de munca am fost tot functionar public respectiv consilier asistent 1 an jumate. Intrebarea este daca pot sa particip la exemenul de promovare in grad conform art 65 alin(2) din Legea 188/1999 unde conditiile necesare sunt:
-sa aibe cel putin 3 ani vechime in gradul profesional al functiei publice din care promoveaza
-sa fi obtinut cel putin calificativul "bine" la veluarea anuala.....
-sa nu aiba cazier administrativ
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 20:47, 12 Aprilie 2011
Da,
dar raspunsul de la resurse umane a fost ca sunt venita prin concurs si nu se ia in calcul decat cei 2 ani care s-au scurs de la concurs
no comment :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in grad profesional functionar public ContSters259278 ContSters259278 Buna ziua. Lucrez intr-o institutie publica,sint incadrat ca si Consilier asistent din august 2012. Anul acesta in luna iunie termin si masteratul in ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional theeadavid theeadavid Institutia la care lucrez organizeaza in luna decembrie concurs de promovare in gradul profesional superior al functiei publice de consilier. Indeplinesc ... (vezi toată discuția)
Promovare functionari publici alada alada Buna Ziua Va rog sa ma sfatuiti intr-o problema legata de promovare.Lucrez intr-o institutie publica din anul 2001. Mentionez ca abia in anul 2003 am trecut ... (vezi toată discuția)