avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Sunt sofer te tir si am facut un transport de cartofi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Sunt sofer te tir si am facut un transport de cartofi din Scotia in tara, si am uitat sa retin un exemplar de CMR !

In urma cu o saptamana am efectuat un transport din Scotia in Pitesti, in momentul in care am ajuns in Pitesti am avut eliberat un Cmr de la Scotia , dupa acel CMR mi sa facut o copie in vama Nadlag. La Pitesti intermediarul a schimbat destinatia pentru descarcarea marfii, luand noul traseu de la Pitesti la Bucuresti, Inaintea plecarii catre Bucuresti intermediarul mia luat toate actele, acte din care eu am uitat sa retin Cmr-ul eliberat de Scotieni. Intermediarul mia complectat un alt Cmr in care nu a justificat ce anume transportam. Acest Cmr fiind stampilat si semnat si de intermediar si de firma din Bucuresti care a cumparat marfa de la intermediar. Eu din neatentie nu am observat greseala facuta de intermediar, si am preluat noul actul, asa gresit intocmit. In momentul sosiri acasa seful meu mia solicitat CMR-ul eliberat de Scotieni. In momentul de fata nu avem primul Cmr (cel eliberat de la Scotia), ci avem doar cel gresit intocmit de la intermediar. Problema este ca nu putem lua legatura cu intermediarul, as dori sa stiu ce se poate intampla daca nu putem sa obtine acel act? in conditiile in care seful meu declara ca as putea fi arestat pentru evaziune fiscala. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters174925 , utilizator 10:06, 14 Aprilie 2011
Rugati firma scotiana sa va trimita o copie autentificata dupa acel CMR pe care sa o puteti folosi.
Daca nu veti fi nevoit sa folositi acel CMR nu cred ca este o problema. Singurul impediment ar fi in contabilitate in sensul ca va trebui inregistrat acel document

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scrisoare de transport cmr MariaAna2211 MariaAna2211 Buna , eu ma confrunt cu un transport pentru care s-a întocmit CMR, însă pe traseu s-au modificat datele descărcării , și anume s-au încărcat 7 ... (vezi toată discuția)
Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)
Este necesar cmr-ul pentru turcia? magistral magistral Buna ziua, Nu am idee despre legislatia in vigoare de aceea va solicit ajutorul: -un prieten trebuie sa transporte o camera video de la Bucuresti (ff ... (vezi toată discuția)