avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1161 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general curtea de conturi
Discuție deschisă în Contabilitate în general

curtea de conturi

Daca stii ca un director de institutie are relatii la curtea de conturi din oras, poti sa faci o sesizare la curtea de conturi din alt oras?
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 00:30, 13 Aprilie 2011
Din cate stiu eu, curtea de conturi nu efectueaza controale pe baza de sesizari, reclamatii, plangeri. Ei efectueaza controalele pe baza de program, doar Parlamentul poate dispune efectuarea unor controale, asa parca scrie in legea lor.

Curtea de conturi din alt judet nu va veni sa controleze o institutie din afara judetului ei.
Sesizarea priveste neregulile facute de director sau relatiile acestuia ?
Neregulile se declara la institutia abilitata, iar despre pilele directorului se povesteste la radio-sant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot acȚiona În instantà un angajator pentru salariu? elenaxena elenaxena Am rugămintea să mă sfătuiți în legătură cu următoarea speță: sunt angajată la o unitate f.f. cunoscută de doi ani în funcția de ... (vezi toată discuția)
Control itm iuliaalba iuliaalba Buna ziua! Ma intereseaza sa stiu, daca in cazul unei sesizari facute de un salariat la ITM, in cazul de fata ITM Alba, inspectorii de munca vor anunta firma ... (vezi toată discuția)
Litigiu munca-restructurare n.catalin n.catalin Buna ziua tuturor. Sunt nou pe forum, deci va rog sa imi scuzati exprimarea oarecum deficitara. In ceea ce urmeaza sa va spun, este vorba despre mama ... (vezi toată discuția)