avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca-restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca-restructurare

Buna ziua tuturor. Sunt nou pe forum, deci va rog sa imi scuzati exprimarea oarecum deficitara. In ceea ce urmeaza sa va spun, este vorba despre mama mea si locul ei de munca.
In anul 2008 mama mea a fost angajata de catre Consiliul Judetean la o scoala incluziva pe postul de psiholog, avand recomandari printre cele mai bune, fiind promovata deasemenea pe postul de coordonator de structura. In 2015 aceasta scoala a fost preluata de o structura din resedinta de judet, oferindu-i-se un nou contract. Toate bune si frumoase. De 1 an de zile insa, dna. director a inceput sa o ameninte pe mama mea cu concedierea, pe motiv ca postul ei nu ar fi prevazut in organigrama, si sa faca naveta zi de zi in orasul resedinta de judet, pe post de asistent social (nu psiholog). In tot acest timp a umilit-o si a jignit-o la consiliile de administratie, sau trimitea terte persoane incercand sa o convinga pe mama mea sa fie de acord cu desfiintarea postului ei. Eu, auzind acestea, am dat fuga la Consiliul Judetean si am cerut explicatii, spunand absolut tot prin ce trece mama mea, descoperind ca de fapt, postul de psiholog este prevazut in organigrama de la Consiliu! Acea persoana cu care am vorbit m-a asigurat ca se va rezolva tot si ca va trimite auditul pe capul dnei. director.
In luna iunie anul curent, mama mea a primit acasa o instiintare cum ca "O INCADREAZA" pe postul de asistent social in orasul resedinta de judet, conform unui ordin de ministru din anul 2011. DIN 2011 !! Deci dna. director i-a oferit mamei mele un nou contract in 2015, pe perioada nedeterminata, CU TOATE CA POSTUL NU MAI ERA PREVAZUT DE 4 ANI ! In urma acestei instiintari, am trimis o cerere dnei. director in care i-am cerut toate inscrisurile doveditoare ca postul ar fi fost desfiintat sau ca nu mai exista. Am primit inapoi un proces verbal al unui consiliu de administratie in care doar s-a hotarat incadrarea mamei mele pe postul de asistent social.
De 3 luni de zile mama mea este incontinuu amenintata, jignita, chemata pe drumuri. Acum 2 saptamani am fost iar la Consiliul Judetean, de data asta cu ea. Aceeasi persoana care ma asigurase ca va rezolva, s-a sucit sugerand faptul ca ea nu face ilegalitati (???) si a chemat-o pe mama mea, alaturi de dna. director, la CJ pentru o discutie. Au fost, s-au intalnit la CJ, iar toate acele persoane au amenintat-o pe mama mea si au fortat-o sa accepte postul de asistent social sau sa faca cerere de transfer (pt naveta in alt oras). A refuzat bineinteles.
Speta este una mult mai detaliata si complicata (cu pile, amenintari, persoane dubioase, acte in neregula etc).
Problema este ca, toti o forteaza pe mama mea sa accepte postul, sau sa faca cererea de transfer pentru ca dna. director nu poate emite o decizie de desfiintare a postului sau de concediere, pentru ca ar trebui sa dea explicatii pentru acel nou contract din 2015, nu-i asa? In felul asta, CJ, Inspectoratul Scolar Judetean, si scoala in cauza, ar trebui sa dea explicatii pentru cum a fost mama mea platita atatia ani de zile pentru un post inexistent inca din 2011. Zic bine?
Pana in momentul de fata nu am primit nici o decizie de desfiintare a postului, nici o concediere, nimic.
Ce ramane de facut? Ce putem face? Ca sa ma fac inteles, mama mea nu poate accepta post in alt oras pentru ca are o varsta, iar parintii ei sunt amandoi bolnavi de cancer. Ea vrea sa ramana in acelasi oras in care a muncit pana acum.
Sper sa ma fi facut inteles.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:42, 12 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Schimbarea unilaterala a locului sau felului muncii nu este posibila decat in anumite situatii prevazute de Codul Muncii.

Credca ar trebui sesizate mai multe institutii , Curtea de Conturi, Parchet .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condiții loc de munca - desființare oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu un răspuns : - în ce condiții se poate desființa un post unic de la o instituție publica ? -doar în baza ... (vezi toată discuția)
Majorare 25% in uat pentru compartimentul de servicii sociale RusIleanaClaudia RusIleanaClaudia Conform Legii nr. 293/2015 ART. II (1) Începând cu drepturile aferente lunii decembrie 2015, cuantumul brut al salariilor de bază/soldelor funcţiei de ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post catabrab catabrab Buna ziua, va rog daca se poate sa ma ajutati , am nevoie urgent de un sfat in problema urmatoare: sunt angajat pe un post de conducere la o institutie de ... (vezi toată discuția)