Numai cine aproba organigrama unei institutii publice o poate modifica.
Vedeti daca va poate ajuta solutia instantei de mai jos:
Decizie de concediere. Desfiinţare post. Invocarea calităţii de post unic. Documentaţie incompletă. Efecte Contracte de muncă [ link extern ]
Consiliul de administrație al instituției noastre publice poate modifica Organigrama, ulterior o trimite Consiliului județean care o aprobă, emițând o Hotărâre.
De exemplu, poate fi desființat singurul post de consilier juridic al instituției, dacă instituția noastră are personalitate juridică?
Iar Consiliul județean nu poate să asigure apărarea în fața instanței de judecată a instituției noastre publice care îi este subordonată ?
Institudacă nu ara noastră publică are pe rolul instanțelor judecătorești puteaite procese.
Speța dumneavoastră ar fi utilă în acest moment.
Eu lucrez la Resurse umane și am studii superioare juridice, însă nu am experiența necesară să îl înlocuiesc pe jurist.
Nici varianta ca instituția să dea afară juristul și apoi să apeleze la un avocat nu ar fi legal pentru că ar trebui să fie rechemat juristul ..Din șomaj ...
Doar dacă nu ar avea instituția noastră procese, poate că directorul ar putea să îl disponibilizare. ... doar dacă l-a împiedică faptul că instituția noastră publică are personalitate juridică și ...
La fel, directorul instituției noastre publice ar vrea să dea afară și alți câțiva salariați.
... înainte de pensionare, dar consider că nu poate exista o instituție publica fără jurist....