avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... un sfat intr-o problema cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

un sfat intr-o problema cu banca

as dori un sfat in legatura cu o banca care imi opreste banii de salariu. datoria mea catre aceasta banca era de 6.000 Ron,iar din decembrie de cand am achitat 3.000Ron aceasta banca imi opreste tot salariul, acesta insemnad 600lei si din ianuarie nu am putut ridica nici un leu dupa card. As avea creo sansa sa-i dau in judecata pt acest lucru??? va rog sa-mi dati un sfat ca nu stiu ce sa ma facpt ca in afara de venitul meu mai este dacat al tatalui de 400Ron si tin sa mentionez ca fac parte dintr-o familie cu 5 membri si ca cu 400Ron trebuie sa tinem pasul cu toate indatoririle catre stat plus intretinerea a doi copii minori in varsta de 16 ani,fiind gemene. va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 09:40, 13 Aprilie 2011
Doamna, trebuie sa ne spuneti daca banca a inceput executarea silita sau va opreste banii pentru ca va intra intr-un cont la aceeasi banca unde aveti si credit, creditul nefiind scadent anticipat si deci inceputa executarea silita.
ca sa opereze poprirea ar trebui sa existe un titlu executoriu prin care sa se se opreasca o suma fixa lunar din salariul dvs.nu au voie sa va puna poprire pe tot salariul.
nu a inceput executarea silita, creditul nu este la aceeasi banca este la alta banca,doar ca am vorbit cu d-nuol executor de la banca care imi opreste banii si mi-a spus in decembrie cand am achitat acea suma de bani ca nu mi se va opri decat un sfert din calariu si din ianuarie nu am ridicat niciun ban...
Cum adica nu a inceput executarea dar - ati vb cu executorul? Poate mai verificati odata si ne dati niste raspunsuri exacte.
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
ContSters199098, utilizator
v-a spus corect executorul. ati mers la banca sa va interesati de ce nu incasati niciun ban din salariu din luna ianuarie? fiindca legal nu au voie sa va retina tot salariul.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire ... Remuskkk Remuskkk Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu / ifn Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Am fost instiintat saptamana trecuta ca am poprire pe salariu de la un IFN si as avea 2 intrebari : Popririle pe salariu in perioada \"Starii ... (vezi toată discuția)
Executare silita gratiela2005 gratiela2005 Neata, incep prin a va intreba ce inseamna asta \"executare silita\"...asta pt ca eu din prostie acum cativa ani am facut un credit pt un unchi care se pare ... (vezi toată discuția)