avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice

Acum aprox. 2 sapt am fost oprit de politie si am suflat in etilotest, rezultatul fiind 0.66. am fost dus la IML pt proba de sange. Astazi am fost la Udriste sa duc chitanta conform careia am platit rezultatele la toxicologie si mi s-a zis sa vin peste o luna, dosarul fiind deja trimis la parchet. La ce sa ma astept in continuare? Ce trebuie sa fac? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:55, 12 Aprilie 2011
Deocamdata pregatiti-va un avocat. Aveti grija ca la 0.66 alcoolemie, la proba biologica veti avea cel putin dublu deci conducere in stare de ebrietate. Asa ca va trebuie musai avocatul daca vreti sa scapati mai usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters229770 ContSters229770 Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si ... (vezi toată discuția)
Luat permis pentru alcool! lidicut lidicut Daca mi se retine permisul pentru alcool,in etilotest a iesit pesate o,4,nu este un termen pana cand trebuie sa primesc un raspuns? (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.42 in aer expirat rodragos rodragos Buna ziua, in urma cu 1 luna am fost depistat cu o alcoolemie de 0.42 in aer expirat. Am consumat alcool intre orele20.30 si 24.00, am dormit pana la ora ... (vezi toată discuția)